Vacature Psycholoog – Orthopedagoog, Kracht Den Haag

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders. Komt dat even goed uit, want op dit moment zijn we voor het basisteam van Kracht in Den Haag op zoek naar versterking!

Wat houdt de rol in?

Als Psycholoog/Orthopedagoog bij YOEP, krijg je de kans om te werken in specifieke wijken in Den Haag, waar je het eerste aanspreekpunt bent voor gezinnen die extra ondersteuning nodig hebben. Samen met een team van collega’s werk je intensief aan het begeleiden en behandelen van complexe problemen, met de focus op BGGZ en SGGZ. Je beheert je eigen caseload en neemt actief deel aan integrale overleggen om de benodigde zorg te bepalen en de regie binnen gezinnen te coördineren.

In deze veelzijdige rol ben jij de spil in het uitvoeren van diverse taken, zoals screening, handelingsgerichte diagnostiek en kortdurende behandelingen. Jij werkt intensief samen met ons dynamische team, waaronder de teamcoach en gedragswetenschapper, om de transformatie van Kracht mede vorm te geven. Als behandelaar heb je een eigen caseload, maar kan je ook worden in gevolgen voor advies en consultatie.

Wie zoeken we?

We willen graag in contact komen met een Psycholoog/Orthopedagoog die ervaring heeft met het begeleiden en behandelen van gezinnen in de jeugdzorg en GGZ. Jij bent een proactieve denker en een echte aanpakker. Het ontdekken van nieuwe wegen zit in je DNA, en je bent bereid om zelfstandig te werken. Je voelt je geroepen om samen met ons de jeugd- en gezinshulpverlening in Den Haag opnieuw vorm te geven.

Daarnaast beschik je over:

Nog even terug naar jou!

Bij YOEP waarderen we onze medewerkers en bieden we uitstekende voordelen, zoals

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.