Vacature regiebehandelaar, YOEP Amstelveen

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt!

Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog, Verpleegkundige specialist of Kind en Jeugdpsycholoog die wil werken bij een betrokken en flexibele organisatie die nét even anders dan anders is? En werk je graag met een diverse doelgroep van kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de specialistische jeugd GGZ? Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de locatie Amstelveen van YOEP en gaan graag met je in gesprek hierover!

Ieder kind willen wij helpen kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen. Voor kinderen met diverse ontwikkelingsproblematiek is dat niet vanzelfsprekend. Met de juiste hulp van onze betrokken professionals kan ieder kind hier belangrijke stappen in zetten. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor kinderen en jongeren, lees dan zeker verder!

Wat houdt de rol in?

Als regiebehandelaar vorm je een nauwgezette samenwerking met het multidisciplinaire team binnen onze polikliniek in Amstelveen. Je draagt zorg voor je eigen caseload en biedt begeleiding aan de behandelaren van YOEP gedurende het volledige behandelproces. Je bent actief betrokken bij diagnostische processen en voert behandelingen uit.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor werkbegeleiding en supervisie van de behandelaren, waarbij je tevens een leidende rol vervult binnen het team op inhoudelijk vlak. We moedigen je aan om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van YOEP, waarbij jouw inzichten en expertise een waardevolle bijdrage vormen.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven.  Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een leuke baan in een hecht team en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? En heb je ervaring binnen de GGZ of het onderwijs en/of met de doelgroep kinderen, jeugdigen, jongvolwassenen? Dan ben je een ideale kandidaat! Natuurlijk ben je een betrokken en enthousiaste collega die ook flexibel en stressbestendig is. Maar vooral vind je jouw job de mooiste baan van de wereld, omdat je samen met je team kinderen verder helpt. Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent, dan kun je bellen of appen met Bjorn Bouwmeester (bereikbaar op kantooruren ma tot do).

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.