Vacature Systeemtherapeut, Bussum

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt!

Ben jij een enthousiaste Systeemtherapeut en wil je werken bij een betrokken en flexibele organisatie die nét even anders dan anders is? En werk je graag met een diverse doelgroep van kinderen, jongeren en jongvolwassenen binnen de specialistische jeugd GGZ? We hebben op locaties van Yoep in Amstelveen en Bussum mogelijkheden en gaan graag met je in gesprek hierover!

Systeemtherapeut

(Minimaal 16 tot 36 uur per week)

Ieder kind willen wij helpen kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen. Voor kinderen met diverse ontwikkelingsproblematiek is dat niet vanzelfsprekend. Met de juiste hulp van onze betrokken professionals kan ieder kind hier belangrijke stappen in zetten. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor kinderen en jongeren, lees dan zeker verder!

Jouw rol als Systeemtherapeut

Als systeemtherapeut bij YOEP speel je een essentiële rol in het ondersteunen van kinderen/jongeren, ouders en het gehele gezinssysteem bij het begrijpen en aanpakken van relationele en interpersoonlijke uitdagingen. Als systeemtherapeut ben je werkzaam binnen de praktijk van YOEP in Amstelveen en/of Bussum. Het is mogelijk om op beide locaties te werken of op één van de genoemde locaties.

Gezinsdiagnostiek, systeemtherapie en ouderbegeleiding, het afnemen van anamneses en het verstrekken van psycho-educatie aan ouders en mogelijk andere gezinsleden vormen de kern van jouw professionele vaardigheden. In sommige gevallen werk je ook met ouders of jongeren in een groepsomgeving. De systemen waarmee we te maken hebben, zijn vaak complex en uitdagend. Je werkt veel samen met collega’s bestaande uit ambulant begeleiders, psychologen, orthopedagogen, regio behandelaren en een multidisciplinair team om de voortgang en de zorgkwaliteit te bewaken.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je geregistreerd Systeemtherapeut bij NVRG, heb je een SKJ-registratie en heb je ervaring als systeemtherapeut met het begeleiden van kinderen/jongeren en ouders? Richt jij je het liefst op de dynamiek binnen het gezin, waarbij je zowel bekend bent met de ontwikkelingspsychopathologie van het kind en problematieken van ouders? Dan ben je een ideale kandidaat die we zoeken om het team te komen versterken op de locatie van YOEP in Amstelveen en/of Bussum. We bieden de volgende arbeidsvoorwaarden:

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.