Vacature verpleegkundig specialist, YOEP Bussum of Amstelveen

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders èn YOEP is op zoek naar jou. Komt dat even goed uit!

Wat houdt de rol in?

Want jij bent de verpleegkundig specialist die graag lid wordt van onze YOEP-familie. Je staat te popelen om deel uit te maken van ons multidisciplinair team in Bussum of Amstelveen. Niet alleen als regiebehandelaar, maar ook met je eigen caseload. Je kan bij YOEP aan de slag met diagnostiek en behandeling, het afnemen van (pre-)intakes, supervisie geven en MDO’s bijwonen, en dat alles met jouw eigen inbreng. YOEP werkt met zelfregulerende teams die we bewust klein houden. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen initiatief, en juichen we het toe als je met verfrissende en vernieuwende ideeën komt.

Wie is Yoep

Wij zijn een kinder- en jeugdpsychiatrische organisatie die snel groeit. Met name onze locaties in Bussum en Amstelveen, maar ook onze vestigingen in andere regio’s kunnen zo’n topper als jij wel gebruiken! En we hebben alle disciplines in huis, van Kinderpsychiater tot (GZ-)psycholoog en van orthopedagoog tot psychomotorisch therapeut. Sinds kort maakt Ad Astra Begeleiding en Behandeling deel uit van de YOEP-familie, waardoor we een nog groter aanbod hebben van onze hulpverlening.

YOEP helpt kinderen, jongeren en jongvolwassenen die op een of andere manier vastlopen in hun functioneren. Wij geloven daarbij heilig in de driehoek gezin, onderwijs en zorg. Het FunctioneringsProfiel is een van de voorbeelden van onze unieke manier van werken. Deze online tool voor inventarisatie is door ons zelf ontworpen en wordt niet alleen door de cliënt en ouders ingevuld, maar ook door de leerkracht op school.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke parttime (vanaf 24 uur) of fulltime (36 uur) job, en heb je een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en ben je zo ook BIG-geregistreerd? Heb je bovendien aantoonbare ervaring, dan biedt YOEP jou heel veel! Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Annelies Verstegen:

  • 06-30984903 (bereikbaar op kantoortijden)
  • hr@yoep.nl

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.