Vacature Werkstudent Finance

Ben jij een ambitieuze en gedreven student met affiniteit voor finance? Wil je praktijkervaring opdoen in een dynamische omgeving en tegelijkertijd je financiële vaardigheden ontwikkelen? Dan is deze vacature voor werkstudent op onze afdeling Finance van de YOEP-groep iets voor jou!

Ieder kind willen wij helpen kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen. Voor kinderen met diverse ontwikkelingsproblematiek is dat niet vanzelfsprekend. Met de juiste hulp van onze betrokken professionals kan ieder kind hier belangrijke stappen in zetten. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor kinderen en jongeren, lees dan zeker verder!

Wat houdt de rol in?

Als werkstudent Finance ondersteun je onze financiële afdeling bij diverse taken en projecten. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in een professionele omgeving en tegelijkertijd bij te dragen aan de financiële processen van ons bedrijf. Je taken kunnen onder meer bestaan uit:

Over de verdeling van de uren en werkdagen gaan we graag over met je in gesprek. Vanaf mei hebben we een nieuw hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. Op dit moment werkt de afdeling Finance hybride en iedere dinsdag in Amstelveen.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven.  Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo’n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Nog even terug naar jou!

Ben je dus op zoek naar een leuke bijbaan in een hecht team en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Ben je op zoek naar de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je financiële kennis te verbreden? Dan ben je een ideale kandidaat! Natuurlijk ben je een betrokken en enthousiaste collega die ook flexibel en stressbestendig is. Maar vooral vind je jouw job de mooiste baan van de wereld, omdat je samen met je team kinderen verder helpt. Wat dacht je van:

Direct solliciteren

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester:

Vacature

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Vul hier een toelichting bij het formulier in.