Groei & Glunder Amsterdam

Algemene informatie

Als je kind niet lekker in zijn vel zit, heeft dat effect op het hele gezin. Groei & Glunder biedt begeleiding op school, bij jullie thuis of bij ons op de groep. De begeleiding is gericht op het hele gezin waarbij enerzijds het doel is de pedagogische vaardigheden van jullie als ouders te versterken en anderzijds het kind vaardigheden aan te leren. Samen zetten we jullie gezin weer in zijn kracht. Geen kopzorgen, maar topzorgen.

Type hulp en wachttijden

De groepsbegeleiding van Groei & Glunder (onderdeel van de YOEP-groep) richt zich op kinderen waarvoor samenspelen niet altijd even vanzelfsprekend is. Sommige kinderen kunnen moeite hebben om mee te komen in de groep. Tijdens onze groepsbegeleiding oefenen de kinderen met het uitvoeren van sociaal contact en werken we aan sociale en emotionele ontwikkeling.

0 weken

Ieder gezin komt wel eens voor uitdagingen te staan, maar als deze uitdagingen regelmatig voorkomen kan dat leiden tot veel stress en het kwijtraken van de harmonie in huis. Als kinderen even niet lekker in hun vel zitten, dan komt er als ouder veel op je af en heeft dat effect op het hele gezin. YOEP helpt bij het terugvinden van structuur en het herstellen van de harmonie in huis door middel van onze gezin -en ouderbegeleiding.

0 weken

Dit is geschikt voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met klachten en (vermoedens van) ontwikkelingsproblematiek die kort tot middellange behandeling nodig hebben. De focus ligt op klachtgerichte begeleiding en behandeling.

0 weken

Dit is bedoeld voor ernstige, complexe of terugkerende psychische problemen. Hier kunnen zowel kortdurende als langdurende trajecten plaatsvinden. De behandeling is gericht op het omgaan met de mogelijke diagnose en/of het verminderen van klachten.

0 weken

Het ambulante begeleidingstraject Gender & Eigenheid biedt ondersteuning en begeleiding aan kinderen, ouder(s) en/of professionals die vastlopen op gebieden rondom gender (vorm, rol en norm), liefdesvoorkeur en/of de uiting hiervan.

0 weken

Als samenspelen even niet zo vanzelfsprekend is. Behandelgroep Jonge Kind biedt groepsbehandeling voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar met ontwikkelings- en/of gedragsproblemen.

0 weken

Rouwtherapie is er voor kinderen en jongere voor alle soorten vormen van rouw. Rouwtherapie helpt met het inzicht geven in de verschillende emoties die bij rouw komen kijken en de verwerking daarvan.

Groei & Glunder heeft geen wachtlijst, we zijn snel in ons contact en we houden de lijntjes lekker kort.

0 weken

Een groot deel van het leven van een kind speelt zich af op school. Het kan natuurlijk voorkomen dat een kind niet zo lekker in zijn of haar vel zit. Groei & Glunder (onderdeel van de YOEP-groep) biedt schoolbegeleiding waarbij we ons focussen op de behoefte en de ontwikkeling van van het kind.

0 weken

Ons team in Groei & Glunder Amsterdam

Amber Muns

Anne-Fleur Beemer

Anouk Buur

Astrid Millenaar

Jeugdhulpverlener

Bjorn Bouwmeester

Brittany Kuiper- van de Ven

Bülent Coskun

Cassandra Clauser

Coriènne van Diggelen

Dana Stoffer

Daniël Boedijn

Groepsbegeleider

Danielle Delgman

Danny ten Veen

Daphne Hoogendijk-de Bruine

Dina van Ewijk

Elmas Yüksel

Emile Schürmann

Emmanuela Addai

Eva Oud

Franka Beuming

Giny Neijndorff

Holly van Ginkel

Ilona van Emous

Ilse Garssen

Judith Cox

June Weijerman

Katja Brocks

Regisseur Kwaliteit en Innovatie

Kubra Polat

Larissa Linger

Lexi Krijger

Lisette Schulte Fischedick

Orthopedagoog

Lotte van Catz

Luca Dieffenbach

Maaike Haasbroek

Mara van Kollenburg

Maria Berghuizen

Marieke Lips

Mark van der Heijden

Nancy Kroon

Nicole Kooymans

Nienke Matser

Nikie Kramer-Pieters

Nikky van der Kamp

Nina ter Haak

Nouchka Moll

Paula Wijgerde

Pien Bak

Renee Veen

Romika Joosten

Roos Uittenbogaard

Ruben Onrust

Sander Guezen

Sanne Maas

Saskia van der Velde

Sjoerd van Hemert

Sophie van Dijk

Talisha Sheikkariem

Tamara Kerssens

Thérèsa Vos

Timca Pruijt

Valérie Lemmers

Projectleider groepen & gezinsbegeleider

Vera Pardon

Wilma Danhof

Beleid- en Kwaliteitsmedewerker

Zita van der Peet

Bekijk ook

YOEP Zoetermeer (Röntgenlaan)

YOEP Gouda (Gentseweg)